Skip to main content

După ce am mai ”învins” un 25, m-am așezat frumos pe terasa biroului, mi-am luat laptopul în brațe, am strâns căteva raze de soare și le-am facut mănunchi ca pe un snop de grâu copt, mi-am prins părul cu o agrafă groasă de hârtie, dezinfectată corespunzător în prealabil, și am început să vă scriu aceste rânduri.

Ce înseamnă pentru noi fiecare zi de 25, a fiecărei luni din an, de ce este atât de istovitoare și de ce a stors din mine ultima picătură de energie.

25 este mereu ziua în”poștașul” îți bate în căsuța poștală și îți aduce vești, mereu aceleași vești: AI DE PLATĂ x LEI!

Acest 25 a fost cel mai dificil pentru mine!

Am un sfert de secol de experiență în domeniu, adică de 5 ori câte 5, sau mai bine zis, de 300 de ori am trait zile de 25. Niciodată ca asta!

Fiind trimestru, trebuia să vă lăsăm în cutia poștală și mai mulți de AI DE PLATĂ, pentru trei luni, cât un veac.

M-a durut fiecare ”scrisoare” pe care ai primit-o și în care era scris AI DE PLATĂ. Am încercat să îndulcim un pic totul, să presărăm în cutia poștală și ceva nou bonificație.

Când am săpat mai adânc mi-am dat seama că bonificația are mai multe sensuri.

 

Ți-am scris în perioada asta că vei primi ajutor, că vei putea să iei credite fără dobânzi, că vei primi bonificație, că vei primi multe…

Doar că punctele și virgulele din multele kg de legislație citite nopțile de mine, s-au metamorfozat, ușor, ușor în puful care dansează acum în aer și care aduce cu el alergii.

Privește ce face STATUL IA și mergi mai departe cu gândul de așa nu!

Ridică-te și reinventează-te! E timpul!

Dacă stai pe loc, vei fi învăluit în puf. Întrebarea este, de care puf ?!?

 

#Să  reinventați!