Skip to main content

Despre mine

Mai mult de jumătate din viață mi-am petrecut-o printre hârtii. Meseria mi-am ales-o la modul conștient, încă de când eram mică. Îmi aduc aminte foarte bine momentul în care am știut că vreau să lucrez la birou, cu acte.

Eram cu colegii mei din clasa a VI-a, culegeam cartofi pe câmp. Era luna septembrie, perioada de la începutul școlii, când fiecare elev trebuia să facă o lună de practică, muncind. Soarele ardea pe cer, îmi era cald și foarte sete. Apa din sticluța mea era departe, în sacoșica de la marginea rândului de cartofi. Mâinile mele erau pline de praf, unii cartofi erau mai îngropați și trebuia să mă chinui cu unghiile să-i scot din pământ.

În clipa aceea m-am gândit la părinții mei: cât de greu trebuie să le fie în fiecare zi să lucreze în soare, pe câmp. Erau țărani, harnici, împăcați cu soarta lor.
Atunci am știut ce nu vreau să fiu când o să mă fac mare.

Am ridicat ochii din pământ și am văzut-o pe doamna contabilă coborând din mașină. Avea o mapă în mână și niște hârtii în care nota sacii de cartofi pe care noi, copiii îi culesesem cu o zi înainte. Doamna contabilă ne-a întrebat dacă ne poate ajuta cu ceva, ne-a zâmbit, a notat în hârtiile din mapa ei, apoi s-a urcat în mașină și a plecat la birou.

Birou, acolo unde nu bate soarele și nu este praf. Mapă, acte, aer curat, liniste…În mintea mea de copil se contura clar un drum. Am știut atunci că vreau să fiu contabilă.
Am ajuns să fiu expert contabil/fiscal, auditor financiar, practician în insolvență…

Sunt un om împlinit și îmi iubesc meseria. Atunci când pui pasiune în ceea ce faci, totul pare ușor și oarecum, mai simplu.

Ca expert, scopul meu este să-ți traduc în cuvinte simple CIFRELE. Să îți descifrez noianul de legi în care poate te pierzi ca într-un ocean și să îți dau putere să rămâi în larg să navighezi în direcția pe care ți-o dorești. De când ai ieșit în larg, îți sunt busolă clipă de clipă, să rămâi pe drumul tău, drept și corect.
Ca antreprenor știu care sunt provocările cu care te confrunți și nu vei fi singur în călătoria asta.

Ca femeie, soție și mama înteleg frământarile tale, atunci când ești nevoit să rupi un strop din tine pentru a mai bifa un task, înainte de a închide laptopul.
Haide să construim împreună vaporul tău, să-l lansăm la apă și să-i dăm drumul în larg să străbată lumea, până la linia infinitului!

Educație

[1992-1997] - Economist
Bucharest University of Economic Studied – Accounting and Management Information Systems
[2001] - Expert Accountant
C.E.C.C.A.R. – The Body of Expert Accountants and Licensed Accountants of Romania
[2007] - Expert Tax
C.C.F. – Chamber of Tax Consultants
[2012] - Human Resources Inspector
[2015] – Insolvency Practitioner
U.N.P.I.R. – The National Union of Insolvency Practitioners in Romania
[2016] – Financial Auditor
C.A.F.R. – Chamber of Financial Auditors of Romania
[2019] - 2022 Member of The Arbitration Commission of the Council of CECCAR Bucharest Branch

Experiență

[01.10.1996]–[16.07.2001]
[AEDIFICIA CARPAȚI S.A.] [Accountant]
[16.07.2001]–[12.03.2002]
[IMPERBEL RO S.R.L.] Chief Financial Officer]
[01.04.2002]–[31.07.2005]
[EXPERT GENA CONSULT S.R.L.] Chief Financial Officer]
[01.08.2005]–[Present]
[BEST CONT SOLUTIONS S.R.L.] Chief Financial Officer]