Skip to main content

Testimoniale

Apreciez foarte mult relatia mea cu Aneta si echipa ei pentru ca reusesc sa imi transmita incredere, sunt discreti si flexibili. Am incredere ca toate lucrurile sunt facute bine si la timp. Sunt flexibili pentru ca sunt deschisi ideilor noi si vin cu solutii adaptate nevoilor noastre. Nu in ultimul rand, raspund solicitarilor noastre intr-un timp foarte scurt.

Recomand oricarui antreprenor serviciile de contabilitate, salarizare si expertiza furnizate de echipa condusa de Aneta Macovei. Veti gasi in ei mai degraba un partener si nu numai un furnizor de servicii.

Silviu Sandache

Un om deosebit,un profesionist desavarsit. Mai nou imi descretesti fruntia cu modul inedit prin care ne prezinti noutatile legislative. Multumesc ca existi in viata mea . Din 2005 de cand te-am cunoscut dorm mult mai linistita.

Elena KaperoniAstron

Un bun management este completat de o corecta gestionare a contabilitatii. Daca exista una fara alta, ceva lipseste. In cazul meu, ca antreprenor, cred ca am gasit formula care sa lucreze pentru mine. Iar ca dovada, am pus in bratele fondatorului Best Cont Solutions, Aneta Macovei, ambele domenii principale de business ale mele: atat celulele stem cat si platforma media medicala pe care am creat-o.

Dr. Bogdan IvanescuCo-fondator Stem Sure, creator Doctor MIT

Am realizat ca au trecut deja 10 ani de cand ne cunoaștem.
Ceea ce pot spune din toată inima este MULTUMESC pentru tot sprijinul primit, profesional, dar si prietenesc.
Nu credeam la momentul cand ne-am cunoscut ca voi avea norocul de a imi face o noua prietena.

Sper sa pastram si pe viitor, aceiasi relatie frumoasa si sincera.

Cornelia ArhipAvocat

Ne cunoastem de peste cinci ani destul de complicati (pentru toata lumea nu numai pentru noi ) care cred si sper ca au dus la consolidarea prieteniei noastre nu numai la nivel profesional.
Nu cred ca doriti in aceasta marturie sa ma refer la profesionalismul dumneavoastra ,la promptitudinea raspunsurilor si corectitudinea modului de lucru.Aceste caracteristici inseamna de altfel profesionalismul, cred eu. Ceea ce sunteti 100%.

Interesant pentru mine in acesti ani a fost evolutia si modificarea in sens pozitiv, complex si divers a personalitatii dumneavoastra care a suferit o larga deschidere. As spune o adevarata perioada renascentista daca as face o trimitere la artele care va sunt atat de dragi si apropiate.
Interesante experientele de autodescoperire si automodelare la care v-ati supus in acesti ani, evitand capcanele fanatismului.
Ati privit spre interior - poate ati meditat- si ati incercat sa va descoperiti si sa-i descoperiti si pe ceilalti .
Ati descoperit resurse si talent literar si curaj sa-l dezvaluiti. Artele vizuale va erau oricum cunoscute si traite alaturi de familia frumoasa pe care o aveti si care a fost alaturi de dumneavoastra,ceea ce nu este putin lucru.
Interesant pentru mine a fost si transformarea modului in care priviti lumea din jur. Ati pornit atunci cand v-am cunoscut de la privirea obiectiva si ati ajuns la cea empatica si participativa.Minunata evolutie !
Aceasta transformare nu a modificat cu nimic abordarea logica analitica si realista a problemelor profesionale, iar dezamagirile avute de la diversi colaboratori au accesat, ca sa zic asa rezerva de toleranta si iertare, care pot spune ca este consistenta, cand este cazul, sa nu intelegem gresit.
Ca orice om educat inteligent, sensibil si implicat, deci minoritar, ati ajuns in tărâmul "Agonie si Extaz " Bun venit !

Cristiana RaduAvocat

Derulez filmul in urma si ajung la momentul de inceput al colaborarii cu dumneavoastra atat ca specialist dar si ca om. Sentimentul repetitiv care mi se intampla o data la 2 ani ( d.p.d.v al auditarii situatiilor financiare) este acela de ma simti ca un “infractor” la primele discutii. In aerul incaperii planeaza o doza importanta de neincredere, de suspiciuni si banuieli. Cum spunea un functionar al statului obedient, citez : “cum adica, firma aceasta nu are nici o fisura domnule director, adica chiar este curata !!!? “. Ma descotorosesc cat de repede pot totusi de efectul psihologic al posturii de “infractor” gandindu-ma profund la doua aspecte extrem de importante pentru mine personal, insusite de la oameni valorosi pe care am avut norocul sa-i intalnesc pe parcursul evolutiei mele profesionale si anume :

-increderea este foarte importanta dar controlul este absolut necesar

si
-activitatea profesionala si nu numai este important sa se bazeze in mod constant si continuu pe conceptul de calitate a carui esenta se distribuie pe trei ramuri distincte si anume : cunoastere-adica studiu amanuntit, pricepere-adica antrenament&practica si buna executie-adica atentie la detalii.

Astfel intr-un interval de timp optim m-am relaxat si am privit numai la partea plina a paharului avand certitudinea ca ma incadrez “fara rezerve”. Astfel am putut sa vad si sa aud omul, colaboratorul.
S-a instalat confortul. Am descoperit pe parcurs ceea ce si mie imi place si apreciez intotdeauna : planificare obiectiva, rigoare, consistenta si gramatica impecabila a frazelor rostite, expertiza si deschiderea catre dialog aplicat si nu in ultimul rand training&coaching.
In final imi adresez intrebarea : pentru efortul depus ce am primit in schimb ? Analizez si imi raspund : calitate si incredere.
Aveti har, stimata doamna.
Multumesc!

Cosmin ZanfirDirector general WONDER FOODS

Colaborarea mea cu Aneta Macovei mi-a asigurat in ultimii ani multa liniste si siguranta. Stau foarte linistita ca spatele meu este pazit de o persoana de incredere, care este tot timpul pusa la punct cu noutatile legislative si care ofera servicii prompte si de calitate.
Un om care imbina intr-un mod unic cifrele cu simtirea si care stie sa iti prezinte ceea ce ai de facut cu claritate si concis.

Daca ar fi mai multi oameni ca Aneta Macovei, cu siguranta mai multi oameni ar respecta legea si si-ar plati impozitele din timp si cu placere.

Un om frumos pe toate planurile: profesional, mental, emotional si spiritual .

Andreea ManolicaELITE TRAINING AND COACHING

Cine nu are un consultant fiscal de nadejde sa incerce prin dna Macovei satisfactia de a fi scos la liman oricand, indiferent de problema cu care se confrunta. Pentru ca serviciile oferite nu sunt pe tiparul contractului ce leaga partenerii ci se croieste pe nevoile nou descoperite si vesnic contra-cronometru ale clientului aflat la ananghie. Esenta serviciului prestat nu este doar competenta ci si daruirea, dorinta de a ajuta chiar daca asta inseamna sa abordezi domenii noi, sa suni si sa te documentezi despre lucruri de care n-ai auzit, n-ai avut parte sau sunt intr-o perpetua schimbare. Sunt un norocos nepriceput si incepator in gestionarea unei companii noi, complicate, aruncata intr-o lume larga si in continua schimbare, dar care indrazneste avand alaturi parteneri priceputi si saritori. Multumesc doamna Macovei! Succesul meu, atat cat este sau va fi vi se datoreaza in parte si pentru asta va sunt recunoscator.

PhD Laurentiu SimionescuManaging Director Indes Aviation Limited (Bell’s consultant)

Din anul 2014 de cand a inceput colaborarea Centrului Medical MEDICLAB si firma A.M. CONSULTING & SOLUTIONS, pot caracteriza colectivul de la A.M. in cateva puncte:

- PROFESIONALISM;
- celeritate;
-anticiparea eventualelor dificultati in activitatea societatii noastre generate de frecventele modificari legislative in materie fiscala;
- comunicare eficienta si flexibila;
- personal specializat pe domenii variate de activitate contabila;
- o foarte buna stapanire si intelegere a tuturor instrumentelor si procedurilor contabile si fiscale;
- o implicare reala in identificarea celor mai viabile solutii la problemele ridicate de activitatea societatii noastre;

Suntem convinsi ca, in masura in care si ceilalti colaboratori ai nostri se vor ridica la inaltimea profesionalismului A.M. CONSULTING & SOLUTIONS, viitorul arata foarte bine.

Multumim!

Corina NastasieCENTRUL MEDICAL MEDICLAB

Eram in cea mai grea perioada a vietii mele, pierdusem doi oameni nepretuiti, eram indurerata si in stare de soc si pe toate canalele media se anuta ca in cateva zile trebuie depusa declaratia de venit. Acum era cu adevarat momentul sa incerc sa cer ajutor. Am sunat-o pe doamna Macovei, i-am explicat pe scurt In ce situatie sunt, si nu mi-a spus decat: veniti maine la mine cu toate actele, ne vom descurca. Cred ca acea zi a fost inceputul unei relatii umane si profesionale bazate pe empatie, incredere, respect, colaborare, de care ma bucur si azi. Ma simt protejata de o echipa profesionista, cu care comunic constant, ne dam interesul cu totii ca lucrarile sa fie in ordine si conform cu legea, acolo unde nu inteleg ceva(ca un inginer ce ma aflu), mi se explica cu rabdare, este o colaborare fructuoasa, dar mai ales calitatea umana este cea care conteaza pentru mine, pentru ca si eu pun suflet in ceea ce fac, la fel ca doamna Macovei si colegele sale.
Si ar mai fi ceva: in perioada aceasta de pandemie cand toti ne luptam cu diverse stari,noi clientii am primit constant pe mail informatii actualizate mereu dupa toate actele normative care se tot modificau. Fiecare a luat ce i-a fost necesar, de-a gata, pregatit cu grija in ore multe de studiu ale doamnei Macovei. Iar asta nu tine de obligatii contractuale ci de cum intelege cineva sa-si faca meseria la superlativ. Dar odata cu informatiile am primit solidaritate, incurajare, povesti cu talc, umor, lucruri la care nu te asteptai in relatia clasica client-contabil.

Cristina SpissackReprezentant Avon