Skip to main content

În pandemia aceasta, unii dintre noi am învățat și multe lucruri bune.

Să ne facem timp pentru familie, să construim diverse prin sau pe langă casă, să zugravim, să punem flori….și să ne adaptăm, să renunțăm …

În afară de asta, cred că am mai învățat cum să ne drămuim resursele, cum să fim mai chibzuiți. Și asta pentru că pandemia ne-a dus afacerile într-o altă zonă.

Pentru unii direcția a fost în sus, pentru cei mai mulți, în jos.

Și toate astea, ne-au determinat să luăm decizii, unele grele, uneori mai dure.

Timp de 9 luni, fiecare dintre noi a scris scenarii peste scenarii, unele par a fi rupte din cele mai dure filme.

Eu am oprit timpul în loc și am încercat o vreme să înot. Problema este că nu am putut să înot împotriva curentului, sau cel puțin nu cu toată echipa.

Am început să ne facem calcule, să oftăm, să ajustăm, să tăiem…din tot, chiar și din camere, din spațiu…

Așa am ajuns să ne relocăm. Nici firmă de relocare n-am putut să luăm. Ar fi dat roată blocului în zadar…pentru că blocul are o formă de ”U” .

Ca o ironie, acum văd pe geam, vechiul birou, zilnic! (Imaginează-ți că ai avut o iubită/un iubit de care te-ai despărțit (nu din vina ta) și ea/el se mută chiar vis-a-vis de tine! Haide, imaginează-ți cum te simți J)

În săptămânile în care ne-am mutat, că au fost mai multe, iar noi am fost puțini… am tot sortat, am aranjat, am rupt câte puțin din noi, și am renunțat la lucruri care acum par inutile.

Așa că am ”pus pe raft” pentru o vreme, dorințe și vise. O să mă întorc la ele pe 1 iunie 2021, când îmi voi da voie să fiu copil, o zi întreagă.

Acum trebuie să rezist, pentru mine și pentru voi.

Așa că…uit pentru o vreme de durerea de spate de la atâta cărat și îți trimit poștașul electronic, echipat cu mască, corespunzător vremurilor noastre, să-ți lase în cutia poștală noua noastră adresă.

Aaaa, să nu uit: să știi că merge și butonul de interfon: e colorat cu verde, al doilea din dreapta, de sus în jos J

Eu sper să vii curând pe la noi, odată cu începutul unor vremuri mai limpezi!

Te salut călduros, cu cotul, că de îmbrățișat mă feresc, încă.

#Să fii bine și în continuare și rămai optimist!

Imagine: Ismael Paramo