Skip to main content

Vești de pe terasa mea magică!
Pe lângă faptul că a înflorit ușor lavanda, iar trandafirii au boboci ? am mâncat și primele căpșuni producție proprie ?.

Astea au fost darurile primite de mine de la natură. Aici n-am nicio îndoială sau dubiu că sunt pentru mine și le pot folosi cum și cât vreau eu.

DAR ul pentru tine este diferit și în procente de 10%!
Un DAR mai palpabil și aș îndrăzni să spun mai consistent un pic, comparativ cu o căpșună sau o floare care-ți bucură ochii și sufletul.

Și uite așa suntem cu toții în câștig…sau ar trebui să fim dacă lucrurile ar fi mai întâi gândite și apoi făcute.

”Dar” asta e meteahnă veche în istoria noastră așa că trecem peste și mai mâncăm o căpșună!

DAR pentru tine!

– Amânarea termenului de depunere a declarație unice 2019 și estimative pentru 2020, până la 30 iunie 2020 (inițial a fost martie, ulterior 25 mai 2020). Cert este că astăzi, termenul de depunere este 30 iunie 2020. Și plata la fel, 30 iunie 2020 cu bonificație de 5% pentru depunere online și 5% pentru plată până la 30 iunie 2020.

Dar pentru mine ?

– Unii dintre voi au depus deja declarațiile unice, ba mai mult au făcut și plata odată cu depunerea declarației, așa cum îi stă bine unui contribuabil responsabil și onest.
Acum, în situația asta, îmi spune și mie cineva cum procedăm noi – contabilii, cei care umbla cu bonuri, bonulețe, hârtiuțe și doar cu urme ale banilor? Depunem încă o dată declarațiile în care prindem și bonificațiile? Depunem doar cereri în care solicităm să se acorde bonificația și celor fruntași. Sau ne înarmăm iarăși cu răbdare, atât căt mai putem cuprinde în brațe și batem din nou la uși închise, dincolo de care sunt doar oameni surzi la întrebările noastre, de altfel simple și de bun simț?

Mă gândesc și eu în capul meu încins de la soare ? că
de DARURI ?ar trebui să beneficieze toată lumea.

Azi nu prea e clar cum este DAR sau dar !?!

#Tu să fii bine ❤️

# și următorul pas și reinventează-te! Curând asta va face diferența!

#Dacă are sens pentru tine, poți să dai share. M-aș bucura tare ❤️